Hva skal jeg starte med?

Livet er for de fleste ingen dans på roser.. det er det for meg, pigger og torner som stikker…

grunnen til at jeg vil begynne å skrive og dele er fordi noen ganger tror jeg at du tenker, nå har Helene det bra, et positivt bilde på insta- en god status på facebook… så tror du at ting går bedre…

dagene går opp og ned- jeg lever på det som skjer, hver gang jeg stopper opp – blir det tungt!  Fordi jeg er egentlig sliten hele tiden… men jeg gjemmer det bort å holder meg gående med slt som skjer… så lenge jeg gjør det går det som regel bra!

jeg blir og litt irritert noen ganger når folk ikke tror på at jeg har det bra!

JEG HAR DET BRA, men…  det er bare det savnet… det skal jeg skrive mer om senere…

 

Annonser

Skrevet av

Helene brendemo

Jeg er 21 år Liker å drømme stort, tror på at man kan få til det man vil! Jeg har ekstremt mange hobbyer! Fotball ( liker best å spille fisker), musikk ( synge, trompet, piano, fiolin) Turne😀 male, sy klær (redisign) tegnspråk Netflix❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *